Met drie grote winkels, één in Scheveningen, één in het centrum van Den Haag en één in het centrum van Delft is er in omgeving Den Haag altijd wel een vestiging van Paagman in de buurt.


Van oudsher is Paagman gevestigd aan de Frederik Hendriklaan in het Haagse Statenkwartier. In 2014 nam Paagman de boekwinkel in het centrum van Den Haag over, wat voorheen achtereenvolgens Verwijs, Selexyz, de Slegte en Polare was. Deze winkel opende in februari 2015 haar compleet vernieuwde winkeldeuren in het monumentale pand aan de Lange Poten 41 – tegenover de Tweede Kamer en vlak bij het Plein. Per januari 2018 is Boekhandel Huyser in Delft (Choorstraat 1) overgenomen door Paagman.

Villa Paagman
Op 1 oktober 2011 werden de deuren geopend van Villa Paagman: de allerleukste, gaafste, grootste en meest belevenisvolle kinderboekwinkel van Nederland. Ontwerpster Marieke van Doorn (o.a. Efteling) visualiseerde de belevenisvolle wereld van het kinderboek in een prachtige winkel. De naam Villa Paagman verwijst naar andere bekende kindervilla’s als Kakelbont en Achterwerk. In Villa Paagman worden kinderen én hun ouders meegenomen op een unieke ontdekkingstocht langs de mooiste, grappigste, spannendste en meest ontroerende verhalen. Villa Paagman is onderdeel van de vestiging van Paagman aan de Frederik Hendriklaan en heeft dezelfde openingstijden.

Info

Adres

Locatie FRED
Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Locatie CENTRUM
Lange Poten 41, Den Haag

Locatie Delft
Choorstraat 1, Delft

Tel: 088 338 38 38

Meer informatie