Annet Schaap komt naar Bibliotheek Segbroek en vertelt over haar prijswinnende boek Lampje.

Een verhaal over geheimzinnige zeewezens en stoere piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland, dat nog net vastzit aan het vaste land. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de eenenzestig treden beklimt om het licht aan te steken. Over een stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat. Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.

Over Annet Schaap
Zij wilde altijd al tekenaar worden, of schrijver, of ontdekkingsreizigster. Ze studeerde aan twee kunstacademies en een schrijversschool. Sinds 1991 illustreerde ze bijna 200 kinderboeken en is in Nederland het meest bekend door haar tekeningen bij de succesvolle Hoe Overleef Ik-serie van Francine Oomen. Maar ze illustreerde ook veel boeken van andere geliefde schrijvers, zoals Janneke Schotveld, Manon Sikkel, Jacques Vriens, Annie M.G. Schmidt en Astrid Lindgren. Ze woont in Utrecht en tekent en schrijft om en om.

Aanmelden
Meld je snel aan als je hierbij wilt zijn. Dit kan telefonisch (070 353 55 11) of per mail via segbroek@bibliotheekdenhaag.nl. Let op, voor ouders is helaas geen plek deze keer. Zij krijgen van ons een lekker bakkie troost.

Info

  • Datum 29 november
  • Tijd 15:30-16:30
  • Leeftijd Vanaf 10 jaar
  • Categorie Voorlezen
  • Prijs Gratis entree
  • Locatie Bibliotheek Den Haag
Meer informatie